Перебуваючи за кордоном, наші громадяни стикаються з великими проблемами щодо медичного страхування, бо європейська система працює зовсім не так, як в Україні. Туристичне страхування стає альтернативою медичному страхуванню, адже позбавить від витрат на медичне обслуговування за кордоном і покриє витрати на лікування.

Нові опції

Наразі українці, що виїхали за кордон та опинилася під "тимчасовим захистом," окрім соціальних питань часто змушені вирішувати й питання здоров’я, яке у стресових ситуаціях має властивість погіршуватися. При цьому одна лише консультація у європейського лікаря може обійтися від 70 євро, якщо ти не застрахований. Не кажучи вже про вартість повноцінного лікування.

Відео дня

ARX пропонує туристичні поліси, які закриють нагальні потреби у лікуванні. Нещодавно до них додано нові опціі, які допоможуть  українцям знайти потрібні процедури та лікарів

Нові можливості, які додані у поліси:

  • Медичний консьєрж або надання порад та медичної допомоги у разі нестрахових випадків. Наприклад, потрібні термінове МРТ або ліки, які не покриває страховий поліс. Консультанти ARX не покинуть напризволяще, а допоможуть знайти необхідну клініку, аналоги медикаментів тощо.
  • Друга можливість -– отримання другої медичної думки. Якщо є бажання проконсультуватися ще в одного лікаря, асистанс знайде лікарів та організує консультацію. Сплатити послугу треба самостійно.

Раніше ARX розширила віковий діапазон для оформлення туристичного поліса: тепер він доступний від народження до 85 років. Також  ARX дозволила українцям купувати туристичне страхування з-за кордону, перебуваючи не в Україні.

Що дає туристичне страхування

Передусім, це спокій і впевненість: що б не сталося за кордоном, усе можна буде вирішити – отримати допомогу, підтримку, компенсацію того, що входить в базовий або класичний поліс Travel. Компанія ARX вже давно включила до нього надання невідкладної медичної допомоги у зв’язку з COVID-19. Також класичний пакет страхування передбачає:

  • швидку невідкладну допомогу;
  • невідкладну амбулаторну і стаціонарну допомогу;
  • невідкладну стоматологічну допомогу;
  • транспортування до медичної установи;
  • медичну евакуацію або репатріацію тіла;
  • оплату термінових повідомлень і ліків.

ARX також пропонує пакети "Оптимальний" та "Преміальний" Різниця в їх вартості незначна – кілька гривень на день, а от відмінність в опціях – помітна. Наприклад, преміальний пакет забезпечить ще й відшкодування при затримці авіарейсу, багажу чи втраті особистих документів, організацію послуг адвоката тощо.

Як придбати туристичне страхування

Придбати поліс легко – це 5 хвилин часу. Достатньо зайти на сайт ARX, обрати потрібну опцію, натиснути "оформити", отримати договір на електронну пошту і спокійно вирушати за кордон. Причому придбати поліс можна навіть на митниці чи з аеропорту.

Якщо ж опинилися за кордоном без поліса, то, як зазначалося вище, застрахуватися теж можна онлайн з країни перебування.

Вартість конкретного поліса автоматично обчислюється при оформленні в залежності від кількості днів перебування за кордоном і обраного пакета страхових послуг.

Загалом стандартний поліс з покриттям 30 000 євро коштуватиме близько 10 євро, з покриттям 50 000 євро – 15 євро

Як отримати допомогу

Алгоритм дій дуже простий, лише три кроки. У разі, якщо за кордоном трапився страховий випадок, потрібно:

  • зв’язатися з представниками страхової компанії за телефоном +38 044 500 14 14,  у месенджерах, або ж написати на еmail care@ensuria.com і повідомити свої дані, де ви знаходитесь і що трапилось.
  • виконати рекомендації лікарів сервісної служби;
  • зберегти всі чеки для компенсації витрат зі страховки за кордон.

ARX гарантовано організує та оплатить допомогу, а також буде на зв’язку 24/7.

ARX не припиняла працювати жодного дня з початку повномасштабної агресії й робить усе можливе, аби спростити життя українцям за кордоном!

ARX з тобою, все буде Україна!