Скріншот

Цього тижня у "Сніданку з 1+1" стартував 3-й сезон спецпроекту "Перевірка міст. Курорти". Журналіст ранкового шоу Артем Івченко проїхав 5 областей та проінспектував найпопулярніші для відпочинку куточки України від Карпатських гір до узбережжя Чорного моря – Трускавець, Яремче, Буковель, Затоку, Одесу, Коблево і Залізний Порт.

Читайте такожЧарівні джерела Трускавця: секрети найбільшого оздоровчого курорту України

Вже у перших сюжетах спецпроекту журналіст влаштував перевірку у найвідомішому курорті мінеральних вод в Україні - Трускавці.

Найчастіше туристи їдуть у Трускавець на лікування, тому тут можна знайти багато санаторіїв, де у комплекс з харчуванням та проживанням входять також і водні процедури. Середня ціна за одну добу у санаторії - 1500 грн.

Скріншот

Для туристів також є можливість жити у звичайних готелях та оплачувати бажані процедури окремо. Так, стандартний номер у готелі може коштувати 600 грн на добу, а кожна окрема процедура від 100 до 300 грн. Є варіанти дорожчого житла у готелі преміум-класу, де за двомісний доведеться заплатити від 3500 грн.

Найпопулярнішими водними розвагами серед туристів є підводний душ-масаж та душ Шарко. Серед обіцяного ефекту - вода масажує тіло, розганяючи кров, розслабляючи м'язи і розгладжуючи шкіру. Особливо такі процедури можуть бути корисними офісним працівникам, які ведуть малорухливий спосіб життя.

Скріншот

Крім того, у Трускавці та у сусідніх селах можно знайти бювети мінеральних вод, які мають цілющі властивості.

У наступному сюжеті спецпроекту "Перевірка міст" журналіст "Сніданку з 1+1" вирушить на інспекцію до туристичного містечка Яремче. Чого чекати від літнього відпочинку на Західній Україні - дивіться у ранковому шоу "Сніданок з 1+1".

Як повідомляв УНІАН.Туризм, у курортному місті Трускавець (Львівська область) з 1 липня 2020 року дозволили діяльність санаторіїв, відпочинкових й оздоровчих комплексів.