Для туристів проводитимуть екскурсії по Burj Al Arab \ фото REUTERS

У Дубаї запускають екскурсії по готелю Burj Al Arab під назвою "Burj Al Arab зсередини". Тур дозволить жителям ОАЕ і туристам познайомитися зі світом знаменитого готелю.

У ході екскурсії, яка триватиме 90 хвилин, гості відправляться в подорож з дворецьким і почують історію готелю і дізнаються, що робить його віхою архітектурних інновацій. Тур включає в себе відвідування знаменитого атріуму готелю і шикарного королівського люкса. Готель також підготував цифрову експозицію, яка дозволить гостям прожити історію готелю, дізнатися з чого все починалося.

Читайте такожДівчина, яка тоне: скульптура наробила переполох в іспанському Більбао (фоторепортаж, відео)

Відео дня

Хосе Сільва, генеральний директор Jumeirah Group, зазначив, що "Burj Al Arab зсередини" - ексклюзивна екскурсія, яка відповідає інноваційному духу міста. "Оскільки світ заново відкриває для себе подорожі, ми запрошуємо гостей насамперед зазирнути всередину "справжнього місця розкоші". Це унікальна можливість познайомитися з арабською пишністю у всій її красі", - зазначив він.

В кінці екскурсії для всіх гостей буде представлена можливість відвідати ексклюзивний лаундж UMA. Тут туристи зможуть помилуватися Перською затокою, поїсти і покуштувати коктейлі, передає russianemirates.com.

Вас також можуть зацікавити новини