У Львові 13 травня відкрився перший в Україні автокінотеатр на даху. Розташований він на верхівці однієї з міських парковок - в ТРК "Південий".

Читайте такожКінотеатрам Китаю дозволили відновити роботу (фоторепортаж)

Зазначимо, кінотеатри, театри, концертні зали, клуби та інші масові розважальні заклади досі заборонені в Україні через карантин. Більш того, як кажуть в Мінінформполітики кажуть, що роботу вони не відновлять до липня.

Виключення – доволі незвична для українців розвага – автокінотеатри. Вони працюють за таким принципом: під'їжджаєте на машині, платите за «в'їзний» квиток і насолоджуєтеся кіно на великому екрані з власного авто. Правда, в Україні таких кінотеатрів не так багато, як, наприклад, у тій же Німеччині, де в період карантину туди перенесли не тільки кіно, але і концерти, і навіть проповіді.

Як повідомляв УНІАН, в Україні з 22 травня 2020 року в рамках другого етапу пом’якшення карантину планується дозволити працювати дошкільним навчальним закладам, громадському транспорту, готелям, проводити спортивні змагання і зовнішнє незалежне оцінювання.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.