У Південній Кореї вже працюють парки розваг, а також релігійні та спортивні установи, які тимчасово припиняли роботу через карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читайте такожВідпочинок під лінійку: італійські пляжі в очікуванні послаблення карантину (фоторепортаж)

Варто відзначити, що жителі країни відвідують подібні заклади доволі активно. Приміром, в одному з парків розваг у Сеулі протягом усього дня можна побачити чимало людей. Вони збираються на вистави, катаються на атракціонах або ж просто прогулюються територією невеличкими компаніями.

Відео дня

Більшість людей мають маски та намагаються дотримуватися обов'язкової соціальної дистанції з незнайомцями. Втім, біля атракціонів та на касах чи біля входів можна побачити й скупчення людей. На окремих атракціонах видно, що людей розсаджують через одного, а працівники парку розваг протирають поручні перед кожним новим запуском.

Зазначимо, Південна Корея, попри близькість до Китаю, досить швидко і з відносно малими жертвами поборола коронавірус. Загалом станом на 30 квітня там захворіли 10 765 людей, з них понад 9 тисяч вже одужали, 247 померли. При цьому після різкого стрибка наприкінці лютого 2020 року, вже в 10-х числах березня динаміка захворюваності почала помітно знижуватися, а за останній місяць там захворіли менше 1 тисячі людей, останнім часом навіть були дні без нових випадків захворювання. 19 квітня в країні зняли частину карантинних обмежень, серед іншого дозволивши відвідування релігійних, спортивних і розважальних установ. З 6 травня в Південній Кореї планують перейти до "рутинного соціального дистанціювання".

Як повідомляв УНІАН.Туризм, з кінця квітня чимало країн світу почали поступово послаблювати карантинні заходи, запроваджені через коронавірус. Зокрема, в Австралії та Новій Зеландії з 28 квітня дозволили відвідувати пляжі, окремі заклади харчування та ходити в гості. 

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.