УЯмпільському районі працівники міліції затримали 29-річну жінку, яка серед білого дня на вулиці села скоїла напад на двох пенсіонерок. У такий спосіб зловмисниця намагалась відібрати у них гроші. Одна з потерпілих після зустрічі з нападницею опинилася на лікарняному ліжку.

Про це повідомив СГЗ УМВС у Вінницькій області.

Днями до Ямпільського райвідділу міліцій майже одночасно звернулися дві пенсіонерки з заявами про те, що серед білого дня на вулиці села на них напала невідома жінка. Зловмисниця зненацька підбігала до своїх жертв, била та відбирала гроші.

Відео дня

Першою жертвою нападниці стала 82-річна жінка. Як до неї підбігла незнайомка, літня жінка не бачила, вона лише відчула удари та біль в усьому тілі. Нападниці були потрібні гроші, але у пенсіонерки при собі не було ані копійки.
Залишивши побиту жінку посеред вулиці, зловмисниця зникла в невідомому напрямку. Від пережитого у літньої жінки піднявся тиск, і її було госпіталізовано до лікарні.

Після першої невдалої спроби розжитися грошима в такий спосіб, зловмисниця вдруге наважилася на злочин. Іншою її жертвою стала 75-річна мешканка цього ж села.

Жінка йшла до магазину за продуктами. До неї підійшла зловмисниця, і, нічого не кажучи, почала бити. Перший удар влучив у обличчя. Літня жінка не могла чинити опір молодій нападниці, і їй нічого не залишалося, як віддати гроші, які планувала витратити на продукти.

Через кілька годин кривдниця пенсіонерок була затримана працівниками Ямпільського райвідділу міліції. Нею виявилася 29-річна місцева жителька. У скоєнні злочину жінка одразу зізналася. Говорить, що їй дуже були потрібні гроші, а от на що саме  витратила вона 90 гривень, які відібрала у бабусі, не каже.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України – грабіж, поєднаний з насильством. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.