У ЗСУ розповіли, як знайшли тіло померлого від поранення в голову бійця / фото persha.kr.ua

У прес-службі 36-ої окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського не можуть підтвердити, що сержант Дмитро Дашковець, який помер у лікарні внаслідок поранення у голову, вчинив самогубство.

Там розповіли, що коли тільки знайшли тіло, подумали, що боєць загинув від кулі снайпера.

Читайте такожУ мережі показали фото бійця, який помер у лікарні Дніпра від поранення

Відео дня

«Ми не можемо нічого стверджувати, тому що розслідування проводить військова служба правопорядку. Під час того, коли його знайшли з пораненням, спочатку подумали, що це зробив снайпер. Після того, коли детальніше оглянули місце бойового посту, то було встановлено, що, найімовірніше, це було необережне поводження зі зброєю. Стверджувати, що це було самогубство чи щось інше ми не можемо», - зазначили в бригаді, зауваживши, що загиблий не був морським піхотинцем, а був прикомандирований до військової частини.

Наразі за фактом загибелі військовослужбовця під час бойового чергування проводиться досудове розслідування відповідними правоохоронними органами.

Як повідомляв УНІАН, 12 серпня у лікарні Дніпра помер військовослужбовець Збройних сил України Дмитро Дашковець, який 9 серпня отримав важке поранення в голову в районі Широкиного Донецької області.

У Telegram-каналі "НачШтабу" повідомили, що військовий вчинив самогубство. За їх інформацією, причиною стала сварка з дружиною, яка забороняла чоловіку бачитися з донькою.