Ілюстрація REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні.

Читайте такожУ мережі показали знімки з місця потужного вибуху в окупованому Донецьку (фоторепортаж)

Відео дня

Зазначається, що противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили 8 обстрілів: 4 рази - поблизу Мар’їнки з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі - неподалік Красногорівки - з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Водяного - з озброєння БМП та стрілецької зброї; неподалік Опитного з автоматичного гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 9 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: неподалік Травневого - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; тричі - неподалік Новолуганського - з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї; неподалік Південного - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Новотошківського - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Світлодарська - з гранатометів різних систем; в районі Зайцевого - зі стрілецької зброї.

"Впродовж поточної доби внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення, ще один - бойове травмування", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, попередньої доби, 24 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.