Ілюстрація REUTERS

Упродовж поточної доби контрольовані Росією бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Читайте також"Усі хочуть миру. Всі готові до розведення": Зеленський розповів про візит у Золоте (фоторепортаж)

Зазначається, що противник обстріляв позиції підрозділів ОС із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні здійснили три обстріли: неподалік Невельського – з великокаліберних кулеметів; двічі біля Мар'їнки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 6 разів здійснили обстріли позицій ОС: чотири рази поблизу Новолуганського – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; неподалік Хутора Вільного – з підствольних гранатометів біля Золотого (поза межами ділянки розведення) – зі стрілецької зброї.

«Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - додали в штабі.