Ілюстрація REUTERS

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомив прес-центр Об'єднаних сил у Facebook.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Відео дня

Читайте такожДемонтаж укріплень на ділянці розведення біля Петрівського має розпочатися 21 листопада – ООС

Три обстріли позицій українських військових російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля Жолобка, Новотошківського і Луганського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 5 ворожих обстрілів: двічі біля Кам'янки, два рази неподалік Пісків та поблизу Новомихайлівки.

Впродовж поточної доби втрат унаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано.

Крім того, зазначається, що на ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) завершено монтажні роботи щодо встановлення перил на прольоті мосту, відбувалось укладання асфальту на майданчику в районі 9 опори мосту.

"На ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області тривають заходи з синхронного демонтажу фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення. Проведено облаштування під’їзної дороги до фортифікацій. Здійснювався розбір одного бліндажа та трьох допоміжних споруд. На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, триває процес технічного обстеження, розмінування доріг і узбіч та очищення місцевості, забрудненої вибухонебезпечними предметами. За сьогодні обстежено 2,2 гектара території та вилучено 13 вибухонебезпечних предметів", - повідомили в прес-центрі.

Як повідомляв УНІАН, 13 листопада збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. Вели обстріл, зокрема, із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.