фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Група продовжує закуповувати оснащення для українських військових: бронежилетів, квадрокоптерів, портативних рацій, автотранспорту. Підприємства групи регулярно передають теплий одяг, медикаменти та продуктові набори. 

Вся допомога захисникам України надається у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт". 

Крім того, за весь час повномасштабного вторгнення компанія передала  військовим майже двісті автомобілів з власного автопарку, а також продовжує на регулярній основі закупівлю та передачу пікапів.  

Відео дня

ДТЕК тісно співпрацює з органами влади, забезпечуючи приладами освітлення, генераторами, системами очистки води.

Разом з Фондом Ріната Ахматова організовується передача допомоги у регіони. Щоб не допустити гуманітарної катастрофи в Україні – представники компанії передали продукти харчування для жителів Миколаївської, Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей.

Також від самого початку війни ДТЕК надає безкоштовну електроенергію військовим, лікарням та об’єктам критичної інфраструктури у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. Загалом з 24 лютого компанії Групи надали понад 100 закладам критичної інфраструктури безкоштовну електроенергію на більш ніж 250 млн гривень.

"Сьогодні ДТЕК всі сили спрямував на відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури, щоб якнайшвидше відновити нормальну роботу енергосистеми і мінімізувати незручності для споживачів. Це ключовий і безумовний пріоритет. При цьому ми продовжуємо підтримувати Збройні сили України необхідним обладнанням і засобами. Ця допомога буде продовжуватися до остаточної перемоги України. Це чітка позиція компанії і її акціонера Ріната Ахметова", - зазначив генеральний директор Максим Тімченко.

Загалом від початку війни бізнеси у рамках ініціативи "Сталевий фронт" направили на допомогу Україні та українцям понад 3 млрд грн, і щодня ця цифра зростає.