Окупанти знущалися навіть з дітей / фото ua.depositphotos.com

Повідомлено про підозру ще двом російським військовим, які ґвалтували жінок та дітей під час окупації Київської області. Російських катів не зупиняли ні благання про помилування, ні вік своїх жертв – найменшій було лише 4 роки.

Як йдеться в сюжеті ТСН, чоловіків, які намагалися захистити свої родини жорстоко били й змушували дивитися на сексуальні знущання. За один день двоє російських солдат скривдили 12 жителів села, троє з яких були неповнолітніми. 

Журналісти знайшли особисті дані та фото цих російських нелюдів у соціальних мережах. Йдеться про військових РФ 28 та 31 року 15-ої окремої гвардійської мотострілецької бригади роти снайперів ЗС РФ.

Один з них, судячи з місцевого некрологу сільської ради, був ліквідований у квітні 2022 року в Україні, посмертно нагороджений орденом за мужність. Українські жертви їхніх знущань, які погодилися давати свідчення, впізнали російських катів. Їх будуть судити заочно за порушення законів та звичаїв війни.

Слідчі ідентифікували двох російських окупантів, які зґвалтували 4-річну українку (фото)
Слідчі ідентифікували двох російських окупантів, які зґвалтували 4-річну українку (фото)

Сексуальні злочини армії РФ в Україні

Прокурор щодо ведення справ сексуального насильства Офісу генпрокурора Ірина Діденко у жовтні 2022 року розповідала, що внаслідок сексуального насильства російських окупантів в Україні постраждали діти, жінки, чоловіки та літні люди. Їхній вік - від 4 до 85 років.

Раніше у коментарі виданню Sky News 42-річна Віка і 44-річна Наташа із селища під Києвом розповіли жахливі історії про те, як їх зґвалтували окупанти.

Зґвалтована у Бучі Київської області п'ятьма окупантами та завагітніла 14-річна дівчина планувала залишити дитину, розповідала за згоди батьків постраждалої психолог Олександра Квітко.

Вас також можуть зацікавити новини: