Експерт уточнив, які саме війська РФ виводить з Криму і чому / фото УНІАН, Володимир Гонтар

Російська Федерація виводить з території тимчасово окупованого Криму свою авіацію. Такий ефект дали вибухи на території півострова.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, росіяни продовжують "накачувати" Крим важкою технікою і озброєнням.

Відео дня

"З території Криму виводять авіацію, щоб уберегти від ударів, які виробляються по півострову. Таким чином намагаючись її вберегти. У той же час Техніка і озброєння вони, навпаки, завозять до Криму. Є повідомлення, що в районі Таганрога спостерігається скупчення ешелонів з важкою технікою і озброєнням. Швидше за все, ці ешелони будуть заходити в Крим", - зазначив Жданов.

При цьому він вважає, що Москва не залишила спроб продовжити війну, тому окупанти накопичують техніку, намагаються заповнювати втрати і намагаються завозити озброєння в Україну, в тому числі через Крим.

Як раніше повідомляв УНІАН, військовий експерт Олег Жданов зазначив, що росіяни виводять частину техніки з Криму і посилюють протиповітряну оборону на півострові. Вони побоюються, що ЗСУ зашкодять Кримський міст. І якщо Україна паралельно проводитиме успішний контрнаступ на півдні, окупанти опиняться в глухому куті.

Вас також можуть зацікавити новини: