Росія масовано вдарила по Україні ракетами 15 листопада / скріншот

За минулу добу Росія випустила по Україні понад 90 ракет Х-101 та "Калібр" й більше десятка ударних БПЛА.

Як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні, 15 листопада РФ завдала масованого ракетного удару по об'єктах військової та цивільної інфраструктури України.

"Під ураження потрапили житлові будинки громадян та об’єкти критичної інфраструктури Київської, Житомирської, Вінницької, Полтавської, Львівської, Хмельницької та інших областей нашої країни", - йдеться в повідомленні.

За уточненою інформацією Генштабу, підрозділи Сил оборони знищили 77 крилатих ракет, 10 іранських ударних дронів "Shahed-136" та один БпЛА "Оріон".

Повідомляється, що ворог не припиняє обстрілювати позиції українських військ та населені пункти по лінії зіткнення. Протягом минулої доби окупанти завдали 43 авіаційних удари та здійснили понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Масована ракетна атака Росії по Україні 15 листопада

Як повідомляв УНІАН, 15 листопада міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів, що внаслідок масованої російської ракетної по Україні завдано збитків 30 об'єктам, серед яких житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури.

Загинула одна людина в Києві, 6 травмованих людей – з них троє за адресами в Києві, і ще троє – в іншому населеному пункті.

Міністр додав, що інформація про кількість жертв і постраждалих уточнюється.