Мешканці Бердянська повідомили про вибухи / фото "Жовта стрічка"

У неділю, 30 квітня, у тимчасово окупованому російськими загарбниками Бердянську Запорізької області прогроміли гучні вибухи.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму офіційному Telegram-каналі. "У Бердянську гучно. Мешканці повідомляють про вибухи, які чути в різних районах міста. Очікуємо на гарні новини від Генерального штабу", - написав він.

Тим часом у місцевих Telegram-каналах повідомляють, що вибухи чули у всіх мікрорайонах та найближчих населених пунктах. Російські окупанти підтвердили, що пролунало два вибухи.

Відео дня

Бердянськ в окупації - останні новини

Загарбницькі війська Російської Федерації увійшли в Бердянськ 27 лютого минулого року, на початку повномасштабної війни.

Тоді українці масово виходили на протести проти російської окупації, де закликали загарбників повертатися додому. Однак російські військові розганяли мітинги.

Нещодавно у Генеральному штабі Збройних Сил України повідомляли, що окупанти розміщують своїх поранених солдатів навіть у гінекологічному відділенні лікарні Бердянська.

За даними заступника очільника Бердянської райради Віктора Дудкалова, колаборанти вже збирають речі для "евакуації" на територію РФ чи окупованого Криму. 

Вас також можуть зацікавити новини: