Командир батальйону "Крим" зробив важливу заяву щодо півострова / фото "Радіо Свобода"

Контрнаступ ЗСУ триває, і як би він не відбувався, українські воїни будуть щось робити на території поки ще окупованого росіянами Криму.

Швидше за все, говорити потрібно вже не про диверсійну роботу, розповів командир батальйону "Крим" Іса Акаєв під час інтерв'ю УНІАН. "...Ми будемо потихеньку заходити в Крим. Думаю, через два, максимум, три місяці буде щось серйозне", - заявив він.

За словами комбата, якщо наші бійці зможуть зайти на півострів і там закріпитися, то деякі окупанти самі будуть здаватися в полон, хоча і знайдуться ті, які будуть чинити опір до смерті.

Відео дня

Війна в Україні - важливі новини

Україна вирішила силовим шляхом звільняти Крим після того, як росіяни рано вранці 24 лютого минулого року здійснили повномасштабне вторгнення на нашу землю. У РФ вже були вибухи на ряді важливих для супротивників об'єктах, в тому числі вже не раз був серйозно пошкоджений Кримський міст.

Крім того, стало відомо, що українські розвідники на території півострова вже здійснили дві успішні спецоперації.

Довідка УНІАН. Батальйон "Крим" добровольчий, він був створений в 2014 році після того, як РФ захопила український півострів. Кістяком батальйону є кримські татари. Варто зазначити, що вони під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну звільняли Київську область, а також Херсон, захищали нашу столицю і воювали, зокрема, під Бахмутом і в Харківській області.

Вас також можуть зацікавити новини: