У Волновасі був "приліт", повідомив Петро Андрющенко / фото t.me/andriyshTime

У тимчасово окупованому росіянами місті Волноваха Донецької області у четвер, 15 червня, був "гарний приліт".

Після бавовни була "файна детонація", повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі. Він зазначав, що у Маріупольському районі працювала протиповітряна оборона.

"Волноваху "бавовнить". Добре "бавовнить". Маріупольській район - зафіксовано робота ППО. Поки просто ППО, але чекаємо на "бавовну"… з місця кажуть про файну детонація після "бавовни"… Гарно влучили. І де то російське ПєВєО? Просто день Волновахи…", - зазначив радник очільника міста.

У Волновасі був "приліт", повідомив Петро Андрющенко / фото t.me/andriyshTime

Варто зазначити, що Волноваха з 11 березня минулого року повністю окупована росіянами. Супротивник маже повністю знищив місто. Місцевих жителів евакуйовували.

Ситуація в Донецькій області - сьогодні це варто знати

На початку травня стало відомо, що захисники України пішли вперед на Бахмутському напрямку. 12 червня заступниця очільника Міноборони України Ганна Маляр повідомила, що наші воїни упродовж минулого тижня на правому фланзі просунулися на понад 3 км.

Також у червні захисники України звільнили від росіян низку населених пунктів, розташованих у Волноваському районі Донецькій області, - Макарівка, Сторожеве й Нескучне.

Вас також можуть зацікавити новини: