У Костянтинівці через ворожий удар загинули мінімум три особи / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Унаслідок російського обстрілу Костянтинівки на Донеччині загинули щонайменше троє людей, ще шестеро - поранені.

Як повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, загарбники обстріляли центральну частину міста сьогодні вранці, 2 квітня. За словами голови ОВА, численних пошкоджень зазнали багатоповерхівки та приватні житлові будинки.

"Щонайменше троє людей загинули, шестеро поранені під час обстрілу у Костянтинівці. На даний час постраждалим надається необхідна допомога. На місці працюють рятувальники та поліція", - зазначив він.

Кириленко додав, що інформація щодо масштабів руйнувань та кількість постраждалих буде оновлюватися.

Пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу російськими загарбниками міста Костянтинівка Донецької області кількість загиблих громадян зросла до шести, поранених - до восьми осіб. Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у Telegram.

Зокрема, ворог завдав два удари (С-300) та здійснив чотири залпи (РСЗВ "Ураган"). "Пошкоджено 16 багатоквартирних будинків, 8 приватних будинків, дитячий дошкільний заклад, будівлю Костянтинівської державної податкової інспекції, газові труби, три автомобілі. Поранено восьмеро осіб - уламкові поранення. Усім надається медична допомога. Загинули шестеро осіб", - написав він.

Ситуація в Донецькій області - сьогодні це варто знати

На Донбасі вже тривалий час йдуть запеклі бої між українськими воїнами та російськими загарбниками. За даними Генштабу ЗСУ, найзапекліші бойові дії тривають за райони Авдіївки, Бахмута й Мар’їнки.

У Генштабі додали, що окупанти, не маючи бажаних результатів на полі бою, продовжують цинічно воювати проти мирних людей. Варто зазначити, що 1 квітня супротивники вдарили балістичними ракетами по цивільних об’єктах Авдіївки та Дружківки, загинули та поранені цивільні.

Вас також можуть зацікавити новини: