У Росії поскаржилися на сильний обстріл міста, розташованого у Бєлгородській області / фото t.me/bazabazon

У РФ у понеділок, 19 червня, поскаржилися на сильний обстріл.

Під потужним обстрілом опинилося місто Валуйки, яке знаходиться в Бєлгородській області (межує з низкою областей України), повідомив Telegram-канал Baza і показав наслідки. За його даними, жителі населеного пункту ховаються в підвалах.

"Місто Валуйки Бєлгородської області під сильним обстрілом", - наголошується у повідомленні. У місті було видно чорний дим, багато пошкоджених машин та розбиті вікна.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков стверджує, що, за попередніми даними, постраждали сім осіб. "Є пошкодження у п'яти багатоквартирних будинках та чотирьох приватних домоволодіннях: вибиті вікна, посічені фасади. В одному з домоволодінь горить господарська споруда", - повідомив він.

Ситуація в Бєлгородській області - сьогодні це варто знати

Після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, в Бєлгородській області не раз лунали вибухи. Варто зазначити, що з території цього регіону ворог обстрілює мирні українські населені пункти.

На територію РФ вже не раз проникали російські повстанці, які підтримали Україну. На початку червня в українській розвідці повідомляли, що у Бєлгородській області йдуть інтенсивні бойові дії.

Вас також можуть зацікавити новини: