'Перспективи РФ у реалізації військових завдань - не райдужні': американський політолог Раміс Юнус в інтерв'ю Наталі Мосейчук

Політолог із США Раміс Юнус дав оцінку того, як Україна сильно чинить опір і отримує "підживлення" (озброєння) у реальному часі.

Про це він розповів в інтерв'ю телеведучій 1+1 Наталі Мосейчук.

"Це говорить про те, що Україна нарощує свою перевагу та перспективи Росії з реалізації завдань у другій частині її військової інтервенції не дуже райдужні. Це означає, що колись вони повинні будуть сісти за стіл переговорів. І прийде той час, коли Путіну це буде потрібно", - сказав він.

Повне відео розмови на Ютуб каналі Мосейчук.

Раміс Юнус також зазначив: "Якщо ми проаналізуємо усі заяви міністра лаврова – всі вони робляться, не від хорошого життя. Зважаючи на те, що зараз вони говорять в іншій тональності, ніж 2 місяці тому. Я точно знаю, що жодних розмов про санкції (їх скасування) не те, що не буде. Санкції посилюватимуться. Тема енергетичного ембарго збільшується. Шанс його прияття збільшується. Почнуть із нафти - завершать газом".

Чи правда, що за визволенням українців із Азовсталі стоїть турецький президент. Чому Байден платить за помилки 14-го року і чому Захід зацікавлений у створенні контрольованого хаосу в Росії. Про це в інтерв'ю з американським політологом Рамісом Юнусом.

Підписуєтеся та слідкуйте за оновленнями на персональному YouTube каналі Наталії Мосейчук: https://youtu.be/dWL6EtRCzzw