Росіяни вдарили по Херсону / колаж УНІАН, скріншоти

У суботу, 23 грудня, російські війська завдали ударів по Херсону та Херсонській області, поранено семеро людей, є загиблий. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації.

"Російська армія вдарила по Херсону. Постраждали п’ятеро людей", - наголосив посадовець.

За його словами, трьом херсонцям, 78, 68 та 63 років, лікарі надали допомогу на місці. До медзакладу шпиталізували двох чоловіків, 21 та 39 років. Їх стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Згодом він уточнив, що внаслідок російського обстрілу Херсона постраждали семеро людей. Серед них - 15-річна дитина.

Також Прокудін розповів, що окупанти вдарили по критичній інфраструктурі міста, що призвело до прориву газових мереж. Виникла пожежа. Окрім того, під вогнем опинився один з медичних закладів.

Очільник ОВА оприлюднив наслідки обстрілу, які зафіксовано на відео.

Очільник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що близько 18:00 російські окупанти завдали по Херсону масованого удару. Потужні вибухи пролунали у кількох районах міста, після чого виникло кілька пожеж.

"Ворог традиційно бив по житлових кварталах", - підкреслив Мрочко.

Також 23 грудня російська армія атакувала населений пункт Станіслав з безпілотника. Поранення отримав 69-річний місцевий житель, від яких загинув.

Нагадаємо, напередодні російські військові завдали авіаційного удару із застосуванням 4 керованих авіабомб по Кринках  на Херсонщині. Також  перебував під потужними артилерійськими обстрілами Херсон. Були обстріляні Зимівник, Антонівка, Іванівка, Михайлівка, Львове, Тягинка на Херсонщині, Очаків Миколаївщині. Чотири  жителі Херсонщини отримали поранення. У Херсоні ворог вчергове обстріляв лікарню. Пошкоджено адмінбудівлю, більше десятка приватних будинків, 2 автобуси та лінію газопостачання.

Вас також можуть зацікавити новини: