Супротивник атакував Миколаїв сьогодні балістикою / фото ua.depositphotos.com

Російська армія знов атакувала Миколаїв балістикою. Вже стала відома кількість постраждалих.

Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич. О 14.28 він повідомив, що оголошено повітряну тривогу, а через 4 хвилини вже з’явилося повідомлення про імовірний "приліт". "Миколаївці, попередньо - балістика. Зʼясовуємо наслідки. Інформацію надамо! Реагуємо на тривогу!!!", - завив міський голова. 

За даними очільника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, наразі відомо про 6 поранених, один - у важкому стані.

Відео дня

Згодом у Силах оборони півдня України уточнили, що ворог вдарив по Миколаєву, імовірно, балістичною ракетою "Іскандер-М". Йдеться, що агресор продовжує руйнувати промислові об'єкти України. "Є поранені серед співробітників підприємства, інформація уточнюється", - додали військові.

За даними Сєнкевича, наразі відомо про 8 поранених - всі вони цивільні особи. Також, за його відомостями, є незначні пошкодження в 4 житлових будинках, переважно вибиті вікна в квартирах.

Важливі новини України - сьогодні це варто знати

У ніч на 25 березня Росія зосередилася у своєму терорі на Миколаївщині та Одещині. Російські терористи випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П, потім атакували кількома хвилями дронів типу Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря. По чотири ударних безпілотники було збито на Одещині та Миколаївщині, однак уникнути влучань не вдалось.

Зокрема, у Миколаївській області ворог поцілив по енергетичному об’єкту, спалахнула пожежа. Також внаслідок падіння збитого "Шахеда" в приватному секторі Миколаєва сталося руйнування двоповерхового житлового будинку. Поранення отримали понад 10 людей.

На Одещині уламки збитого дрона пошкодили енергетичний об’єкт та спричинили на ньому пожежу. Сьогодні в місті не працює електротранспорт. Також ввечері 25 березня російська армія завдала балістичного ракетного удару по Одесі, є постраждалі, пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Вас також можуть зацікавити новини: