У Генштабі уточнили інформацію про ураження військ РФ на Донеччині за попередні дні / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові щодня знищують до 30 окупантів у районі Майорська Донецької області.

За уточненою інформацією щодо уражень противника за попередні дні, щоденні втрати росіян у цьому районі також складають близько 120 поранених різного ступеня тяжкості, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що в Горлівці Донецької області було завдано удар по зосередженню російської техніки, внаслідок чого знищено 5 бойових машин і пошкоджено ще чотири. 

Відео дня

"У населеному пункті Лисичанськ завдано ураження по підрозділу батальйону "ахмат". Втрати окупантів склали понад 30 вбитими та до 15 осіб пораненими. Реальна кількість загиблих ретельно приховується ворогом", - йдеться в повідомленні.

Війна в Україні - ситуація на Донеччині

Як повідомляв УНІАН, 6 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що в Донецькій області тривають дуже жорсткі атаки ворога, але він зазнає там серйозних втрат. Глава держави висловив слова подяки українським воїнам, які витримують цей страшний тиск, зберігають стійкість і героїчно захищають наші позиції. 

За словами речника Східного угруповання військ Збройних сил України Сергія Череватого, для російських окупантів Бахмут Донецької області на сьогодні є справжньою "фабрикою смерті", де щодня гине до 100 ворожих військових, ще стільки ж зазнають поранень. На Авдіївському напрямку такі ж приблизно цифри по втратах. Крім того, на Луганському напрямку – Сватове, Кремінна - окупанти також постійно зазнають великих втрат.

За словами радникп міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, через окуповане місто йде підкріплення для ворожих підрозділів в район Вугледара. 3 листопада Сергій Череватий заявляв, що окупанти намагаються оточити українських військових біля Вугледара Донецької області, проте зазнають великих втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: