У Генштабі також розповіли про удари по ворогу / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

За добу українські воїни відбили атаки ворога в районі Бахмута та ще 13 населених пунктів на Донбасі. На своїй сторінці у Facebook Генштаб ЗСУ розповів про те, де саме точилися бої.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка, Білогорівка і Червонопопівка Луганської області та Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Кремінна, Побєда, Майорськ, Мар’їнка та Велика Новосілка на Донеччині", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі також розповіли, що українська авіація завдала 9 ударів по районах окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили 2 пункти управління, 8 районів зосередження живої сили, зенітний ракетний комплекс, 3 склади боєприпасів, а також 2 інших важливих об'єкти противника.

Відео дня

Новини Бахмута

Раніше Єрмак, говорячи про бої в Бахмуті і Соледарі зазначив, що це-справжня "верденська м'ясорубка". За словами глави ОП, окупанти використовують у боях проти ЗСУ злочинців, які гинуть на полі бою навіть не встигнувши дістатися до фактичної лінії фронту: вони діють як звичайна "людська маса". 

Також стало відомо, що під Бахмутом ліквідували чотирьох "авторитетів" з РФ. Лідерів організованих злочинних угруповань ховають як героїв на алеях слави, а їх вижили спільників можуть делегувати в Держдуму.

За словами Зеленського, важкі бої за Соледар, Бахмут, Кремінну продовжуються. Він висловив подяку бійцям підрозділу "Кракен" за рішучі дії зі знищення ворога в районі Соледара та бійцям інтернаціонального легіону ГУР МО та підрозділу "Шаман", які мужньо обороняють Бахмут.

Вас також можуть зацікавити новини: