Також окупанти здійснили 52 обстріли з РСЗВ та 18 авіаударів / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Українські захисники протягом доби відбили атаки ворога в районі 17 населених пунктів Луганщини та Донеччини. За добу противник завдав 5 ракетних ударів по мирних містах Костянтинівка, Краматорськ та Запоріжжя. Також окупанти здійснили 52 обстріли з РСЗВ та 18 авіаударів, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Спірне, Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Предтечине, Курдюмівка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка та Велика Новосілка Донецької області", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зазначають, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Відео дня

"Визначені підрозділи збройних сил Білорусі та Росії продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах", - йдеться у повідомленні.

За добу противник завдав 5 ракетних ударів по мирних містах Костянтинівка, Краматорськ та Запоріжжя. Також окупанти здійснили 52 обстріли з РСЗВ та 18 авіаударів. Також продовжував обстріли низки населених пунктів з інших видів озброєння.

Втрати РФ в Україні

Раніше УНІАН повідомляв, що у ЗСУ назвали кількість знищених за добу окупантів у боях за Соледар. Ворог постійно намагається заволодіти ініціативою, проте важкі бої тривають.

За даними експертів, ВСУ просуваються до Кремінної. Наступ ЗСУ тривають, а рашисти не в силах тримати удар. У Генштабі також повідомили, що захисники України завдали близько 30 ударів по районах зосередження противника.

Вас також можуть зацікавити новини: