КМВА про перші наслідки атаки по Києву: РФ могла бити балістичною зброєю / фото УНІАН

Під ранок 6 вересня російські окупанти завдали масованого удару по Україні, більшість ворожих цілей була спрямована на українську столицю. Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що атака була комбінованою.

"Попередньо, з району Саратовської області, з літаків стратегічної авіації Ту-95МС рашисти випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Одночасно по Києву були запущені ракети іншого типу, ймовірно – балістичного. Всі ворожі цілі, які рухалися в напрямку столиці були знищені силами і засобами ППО", – зазначив він. 

За словами Попка, у Києві, попередньо, без жертв та руйнувань. Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей буде опублікована Повітряними Силами після узагальнення даних. 

Оновлено (07:20): В ДСНС повідомили про наслідки атаки в Київській области.

"Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів. 6 вересня  ліквідовано загорання на території торговельного підприємства, що виникло внаслідок падіння уламків ворожої ракети. Жертв і потерпілих не виявлено", – йдеться в повідомленні. 

Удар по Україні 6 вересня - це треба знати

О 22:34 Повітряні сили зафіксували, що росіяни здійснили запуск кількох груп ударних БПЛА. Ними було атаковано Ізмаїльський район Одещини. Внаслідок удару є руйнування та жертва. 

Близько 04:30 стало відомо про загрозу пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС з північно-східного напрямку. У Повітряних силах попереджали про ракетну небезпеку для Умані, Києва та Київщини. Столична влада інформувала про роботу ППО в регіоні.

Вас також можуть зацікавити новини: