Окупанти рятують пошкоджену техніку та озброєння, зазначили у Генштабі ЗСУ / фото facebook.com/28brigade

В Україні на Слобожанському напрямку тривають бойові дії, у напрямку села Шипувате помічено переміщення колони ворожої техніки.

Ворог завдав ракетного удару по об’єкту транспортної інфраструктури в районі населеного пункту Мохнач, про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На Слобожанському напрямку тривають бойові дії. У напрямку населеного пункту Шипувате відзначено переміщення колони техніки з пальним та боєприпасами. У зворотному напрямку здійснюється евакуація пошкодженого озброєння та військової техніки (до 100 одиниць)", - сказано в повідомленні.

Відео дня

На Південнобузькому напрямку противник веде позиційну оборону та намагається здійснювати вогневе ураження наших підрозділів.

Нагадаємо, війська РФ вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Пізніше окупанти пішли у наступ на частині сходу нашої країни та намагалися захопити, зокрема, Сєвєродонецьк. 

Українські воїни давали гідну відсіч окупантам. У Генштабі ЗСУ повідомили, що станом на 3 квітня на нашій землі ліквідували приблизно 30 950 супротивників та багато їхньої техніки. Українська сторона повідомляла, що РФ не хоче забирати своїх знищених вояків.

Вас також можуть зацікавити новини: