В результаті обстрілу було поранено дитину / Emerging Europe

Російський окупанти обстріляли місто Чугуїв в Харківській області, в результаті чого троє осіб отримали поранення, серед них 12-річна дитина.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко на своїй Facebook-сторінці.

"Спасибі поліцейським Чугуєва, які сьогодні, у святий для православних день, прийшли на допомогу пораненим від обстрілів "гівноросами" місцевим жителям. Знову поранено дитину та її матір. Знову горе в сім'ях. Дитина 2010 року народження, діагноз: осколкові поранення правого і лівого стегна, правої та лівої гомілки. Мати 1986 року народження діагноз: осколкові поранення лівого стегна", - зазначив він.

Відео дня

Також, за його інформацією, ще один місцевий житель, 1953 року народження, отримав осколкові поранення спини, відкритий пневмоторакс.

"Жителі Московії - горіти вам, язичники, в пеклі й вашим дітям, і вашим правнукам! Жителі Слобожанщини, знову звертаюся до вас, росіяни кінчені - у них немає Бога! Залишайтеся вдома і сьогодні також, попри наше свято", - закликав Тимошко.

Війна проти України:

24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.

Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини:

Ще один російський банк опинився в стані дефолту

"Все в країні гівно": Російський банкір заявив ,що "90% росіян проти війни в Україні"

Дефолт близько: в РНБО спростували заяви РФ про "успішне подолання санкційного удару"