Українські бійці завдають армії РФ суттєвих втрат / фото прес-служба ЗСУ

Російські війська передислокуються на сєвєродонецькому напрямку, і попереду Україну чекають складні часи на фронті.

Такий прогноз зробив український військовий експерт Владислав Селезньов, передає "Настоящее время".

"Щільність вогню українських військовослужбовців саме на цій ділянці російсько-українського фронту зросла, відповідно атакуючі сили противника зазнають втрат, і зараз ми спостерігаємо процес перегрупування особового складу російської окупаційної армії, – заявив він. – Тобто ті підрозділи, які зазнали суттєвих втрат, відходять, але на їхнє місце зайдуть нові сили".

Відео дня

Експерт підтвердив, що в Україну з РФ зайшли додаткові 9 батальйонно-тактичних груп.

"Це ті самі резерви, які дозволять армії Росії посилити натиск на наші підрозділи. Тому говорити про те, що українська армія на цій ділянці фронту переходить у контрнаступ, буде не зовсім коректно. Відбувається передислокація російських окупаційних військ. І попереду нас чекають досить складні часи, оскільки російські генерали від своїх початкових планів не відмовилися. Вони і далі будуть атакувати наші позиції", – попередив Селезньов.

Нагадаємо, раніше в Міноборони України заявили, що знадобиться кілька місяців, щоб Україна за допомогою західної зброї, яка надходить, встановила паритет на фронті у війні з Російською Федерацією.

Вас також можуть зацікавити новини: