Офіцер "Штірліц" поділився знімками ліквідованих російських окупантів / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com і facebook.com_GeneralStaff.ua

Втрати російської армії в Україні дуже серйозні. Зокрема, ліквідовані два підполковники - Євген Трикоз, Олег Селезньов, і полковник Андрій Мельников.

Знищені також лейтенанти Олександр Буряков та Сергій Давиденко, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у своєму Telegram-каналі.

За його даними, ще навіки "демобілізовані" молодший лейтенант Анатолій Мартіяненко, капітан Олександр Хожайнов і офіцер Денис Положай (звання невідоме). Захисник України не уточнив, коли і за яких обставин Росія втратила купу офіцерів.

Відео дня

Триває повномасштабна війна - новини, які сьогодні варто знати

Вранці 16 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що протягом минулої доби на фронті між нашими воїнами і російськими загарбниками сталося 65 бойових зіткнень. За відомостями Генштабу, "найгарячіше" було на Мар'їнському та Авдіївському напрямках.

Сили оборони України дають гідну відсіч супротивнику, ворог втрачає багато живої сили і техніки. Загальні втрати РФ на 16 листопада 2023 становлять приблизно 315 тис. 620 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: