Знищено ще низку ворожих офіцерів, повідомив "Штірліц" / фото REUTERS

В Україні ліквідовано ще низку російських офіцерів, серед тих, хто став новим "вантажем 200", є майор.

На українській землі знищено ворожого майора Віктора Бриксіна, а також капітана та низку старших лейтенантів, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у Telegram.

"...поки є ось такі свіжі дохляки із зірочками: майор Віктор Бриксін, капітан Олексій Курганський, старший лейтенант Максим Іванніков, старший лейтенант-"мобік" Олексій Прохоров", - повідомив захисник України.

Відео дня
Знищено ще низку ворожих офіцерів, повідомив "Штірліц" / фото t.me / a_shtirlitz

Пізніше офіцер ЗСУ поділився, що "вантажем 200" стали також ворожі старлеї Павло Стромілов та Кирило Кривошеєв.

Знищено ще низку ворожих офіцерів, повідомив "Штірліц" / фото t.me/a_shtirlitz

Нагадаємо, на початку лютого стало відомо, що, за відомостями японської розвідки, на українській землі ліквідовано понад 20 генералів РФ.

Ситуація на фронті в Україні - сьогодні це варто знати

Генштаб ЗСУ ввечері 8 березня відзвітував, що росіяни зосередили свої основні зусилля на тому, щоб вести наступ на низці напрямків: Бахмутському, Авдіївському, Куп'янському, Лиманському й Шахтарському. У Генштабі додали, що супротивники намагалися штурмувати позиції українських воїнів, зокрема, біля Бахмута, але зазнали невдач.

Вороги в Україні несуть дуже серйозні втрати. Втрати росіян в Україні вже складають близько 154 830 окупантів. Також на нашій землі ліквідовано багато ворожої техніки та озброєння.

Вас також можуть зацікавити новини: