Ліквідовано чимало ворожої техніки для спостереження / колаж УНІАН зі скріншотів

Знищено чотири ворожих комплекси для спостереження типу "Муром" (українці їх називають "очі Мордору").

Про це повідомляє офіційний канал бригади спеціального призначення Національної гвардії України "Азов". У повідомленні зазначається, що в результаті атаки супротивник втратив обладнання вартістю більш як 200 тисяч доларів.

Ці комплекси були знищені ротою ударних БПАК (безпілотний авіаційний комплекс) бригади "Азов". На відео показано знищення цих комплексів. При цьому зазначається, що ці ворожі комплекси призначені для цілодобового дистанційного відеотепловізійного та радіолокаційного спостереження, контролю та охорони відкритих ділянок.

Важливі новини про втрати ворога на 23 листопада 2023 року - це варто знати

Як повідомляв УНІАН 22 листопада, спецпризначенці Департаменту кібербезпеки Служби безпеки України знищили ще два спостережні комплекси "Муром" російських окупантів.

Вони були знищені ударними дронами. Також тоді йшлося і про знищення ворожого танку Т-72, гармати МТ-12 "Рапіра", 100 мм зенітної гармати "КС-19", МТ-ЛБ, а також про кулеметний розрахунок і ворожий бліндаж та 5 авто супротивника.

Варто зазначити, що загальні втрати Росії в Україні на сьогодні колосальні. Зокрема, вже ліквідовано 5 466 танків супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: