ЗСУ уразили п'ять пунктів управління росіян / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу російські окупанти завдали 30 авіаційних та 7 ракетних ударів по території України. Також агресор здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Удари, зокрема, були завдані по цивільній інфраструктурі міст Костянтинівка Донецької області та Харків. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

У Генштабі також наголосили, що цієї ночі російські окупанти вчергове завдали удару по енергетичній інфраструктурі Харкова, застосувавши для цього 13 іранських БпЛА "Шахед-136". 11 цих дронів підрозділи Сил оборони України знищили.

Відео дня

Також у Генштабі повідомили, що українська авіація протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження ворога та 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили п'ять пунктів управління, три райони зосередження живої сили та склад боєприпасів окупантів.

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти вночі вдарили ракетами по передмістю Запоріжжя. Зруйновано кілька будівель, пошкоджені газогін та лінія електропостачання. Люди не постраждали.

Крім того цієї ночі ворог атакував Дніпропетровщину дронами-камікадзе. Сили оборони знищили всі п'ять "Шахедів", котрі Росія скерувала на область.

У Генеральному штабі ЗСУ сьогодні підтвердили, що внаслідок українських ударів 27 грудня в Запорізькій області були поранені близько 230 російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: