Гудименко висловився про рівень підготовки військових РФ / фото Facebook

Співзасновник партії "Демократична Сокира" Юрій Гудименко, який вступив до лав тероборони Києва, поділився враженнями про рівень підготовки військових РФ.

Відповідний пост опублікований на його сторінці в Facebook.

"Я дивлюся на російських полонених і тихо о*****ю. Чорні берці моделі "батю в Чечні в таких зарізали", броні толком ні у кого немає, шоломів немає, окулярів захисних немає, обмундирування х***вої якості", - написав він.

Відео дня

Він зазначив, що рядовий український піхотинець, до якого російські військові потрапляють у полон, у порівнянні з ними виглядає як "космодесантник, який захопив взвод чумних бомжів". 

"Я коли контракт резервіста підписував, мені видали стільки шмоток, що у два мішки не влізли. Резервіста! Територіальної! Оборони! А вас же кинули на штурм столиці першою хвилею, мої ви заєчки обгорілі. Подивися на себе, штурмовик мамин, ти ж забльований весь", - додав він. 

Гудименко зазначив, що в комплекті обмундирування росіян немає ніякої броні, навіть наколінник

"Н***я [навіщо] вам броня, вона грошей коштує, а ви одноразові", - заявив він, закликавши російських військових здаватися в полон, щоб хоча б дізнатися "як виглядає солдат, чиє командування його поважає". 

'Забльований мамин штурмовик': Гудименко висловився про рівень підготовки військових РФ

Нагадаємо, ще 24 лютого загарбники почали здаватися в полон. Зокрема, йдеться про капітана Міхоєва і єфрейтора Касаткина, 11 окрема гвардійська десантно-штурмова бригада, Улан-Уде. Раніше в мережі з'явилося відео його допиту.