Наразі завершується модернізація другого такого ж гвинтокрила/ Фото: dpsu.gov.ua

Одеські прикордонники отримали модернізований компанією «Мотор Січ» гвинтокрил Мі-8 МСБ-В.

Читайте такожУкраїна та НАТО проведуть спільні навчання в Одесі

Як повідомили УНІАН у прес-службі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, вчора гелікоптер надійшов у розпорядження Одеської окремої авіаційної ескадрильї.

Відео дня

«До Одеської окремої авіаційної ескадрильї Південного регіонального управління Держприкордонслужби із Запоріжжя прибув гвинтокрил Мі-8 МСБ-В, який модернізувала компанія «Мотор Січ», - повідомили в управлінні.

Як зазначається, серед переваг машини - нові енергоефективні двигуни, що дозволяють значно знизити витрату пального і збільшити кількість польотів, установки сучасних зразків авіоніки (сукупність всіх систем, розроблених для використання в авіації як бортових приладів), сертифікований медичний модуль та інше обладнання.

«Відтепер удосконалений гвинтокрил, який тривалий час не використовувався, отримав нове життя і повністю готовий до експлуатації в транспортно-санітарній модифікації», - наголосили у прес-службі.

Зараз, як повідомили у відомстві, завершується модернізація другого такого самого гелікоптера. Передбачається, що у розпорядження прикордонників він надійде у другому півріччі 2020 року.