Джо Байден \ REUTERS

Президент США Дональд Трамп відповів Джо Байдену, зазначивши, що колишній віце-президент "прикидається крутим хлопцем". Про це Трамп написав у своєму "Твіттері".

Читайте такожБайден прокоментував конфлікт Трампа з ФБР: це все, чого хоче Путін

Колишній віце-президент США Джо Байден раніше заявив, що "віддухопелив" би Дональда Трампа за його репліки про жінок, якби обоє були у школі. Слова Байдена прозвучали в ході виступу в Університеті Маямі, передає Голос Америки.

Відео дня

"Божевільний Джо Байден прикидається крутим хлопцем. Насправді, він слабкий, як ментально, так і фізично і, все ж він мені фізично погрожує, вдруге", - написав президент.

"Він мене не знає, але він би швидко впав з плачем", - додав він. "Не погрожуй людям, Джо!", - написав Трамп.

"Коли чоловік, який зрештою став лідером нашої нації, сказав "я можу вхопити жінку будь-де і їй це сподобається", а потім сказав "я помилився", - сказав Байден. "Мене питали, чи я брав би участь у дебатах із ним, а я відповів, що ні. Я сказав, що якби ми були у школі, я б його вивів за спортзал та віддухопелив", - сказав колишній віце-президент.

Байден також згадав, що був "дуже добрим спортсменом" і додав, що репліки, які дозволяв собі щодо жінок Трамп, на його пам'яті у чоловічій компанії міг би дозволити собі лише "найтовстіший, найпотворніший сучий син з усіх присутніх".

Байден очолює ініціативу, яка спрямована проти сексуального насильства в американських університетах.

Трамп раніше вже коментував подібні заяви Байдена, заявивши серед іншого, що він легко розібрався би із Байденом і радо би із ним побився.