Ілюстрація / REUTERS

Двох осіб, затриманих за підозрою в причетності до запуску дронів над лондонським аеропортом Гатвік, який у результаті був паралізований майже на 36 годин, випустили на свободу.

Про це повідомляє "Російська служба ВВС". 47-річний чоловік та 54-річна жінка були затримані увечері в п'ятницю за підозрою в причетності до запуску безпілотників над Гатвіком.

Поліція графства Сассекс заявила, що пару більше ні в чому не підозрюють. Представник поліції Джейсон Тінглі сказав, що затримані "активно співпрацювали зі слідством", і він впевнений, що вони не мають ніякого відношення до інциденту.

Відео дня

Читайте такожЗаходи безпеки посилені у всіх аеропортах Німеччини через шпигунів

"Наше розслідування триває з метою знайти відповідальних за вторгнення безпілотників", - заявив він. За його словами, поліція працює над тим, щоб нівелювати загрозу нових появ дронів над аеропортом.

У суботу поліція повідомила, що обшукує будинок в Кроулі і допитує цих двох затриманих. Їх підозрювали у порушенні правил цивільної авіації, які могли поставити під загрозу безпеку людей, повідомляє поліція Сассексу.