Пасажирів на борту літака місткістю близько 500 людей не було / фото flickr.com/papasdos

У столицю Венесуели з Москви сьогодні вдень, 28 січня, вилетів літак Boeing 777 авіакомпанії Nordwind Airlines.

Це рейс №9801 компанії Nordwind Airlines, що спеціалізується на чартерних рейсах, і яка раніше не здійснювала польотів до Венесуели, пише Новая газета.

"Борт, що вилетів у Каракас, тільки сьогодні вранці повернувся з Таїланду і відправився в новий рейс, заправившись під зав'язку і взявши на борт два екіпажі (мабуть, планується переліт без відпочинку в аеропорту прибуття)", - зазначає видання.

Відео дня

За даними Flightradar24, прибуття літака російської авіакомпанії в Каракас очікується о 20.00 за місцевим часом.

"Російським туристам офіційно не рекомендовано їздити до Венесуели. Групові тури в країну не продають вже давно. Своїми планами вивезти з країни кілька сот росіян поки не ділилися і в МЗС Росії", - зазначає "Новая газета".

Пасажирів на борту літака місткістю близько 500 осіб, за даними видання, не було.

Читайте такожГуайдо розповів про таємні переговори з військовими для відсторонення Мадуро

Як повідомляв УНІАН, 10 січня Ніколас Мадуро вступив на посаду президента Венесуели після переобрання на другий термін.

США і держави Латинської Америки назвали його узурпатором влади, що привів цю країну до гуманітарної кризи. 21 січня у столиці країни Каракасі група військових зажадала усунути президента від влади і закликала громадян країни приєднатися до акцій протесту.

23 січня лідер опозиції Венесуели Гуайдо оголосив себе виконуючим обов'язки глави держави. Мадуро назвав це державним переворотом, організованим Вашингтоном, і оголосив про розрив дипломатичних відносин із США. Міністр оборони Венесуели Володимир Падріні Лопес заявив, що армія не визнає спікера парламенту Хуана Гуайдо президентом країни.

Мадуро заявив, що не має наміру залишати посаду президента Венесуели до закінчення строку повноважень у 2025 році.