REUTERS

Повідомлення про продаж Кремля було розміщене на офіційному сайті державних торгів 17 лютого, повідомляє РБК.

Початкова ціна продажу Кремля становить 30 рублів, крок аукціону - 2 руб. Як обтяження зазначено: «зайнятий президентом РФ В. В. Путіним, який має виселитися протягом 30 днів від моменту продажу будівлі». У пункті «термін укладання договору купівлі-продажу» зазначено, що «всі кошти від продажу перераховуються на рахунок ополчення Новоросії». Для здійснення грошового переказу у картці лота наводяться реквізити платіжної картки Сбербанку.

Читайте такожУкраїнські хакери «поклали» сайт харківських сепаратистів

Відео дня

У характеристиці майна також зазначається, що будівля перебуває у відмінному стані, після реставрації, обладнана системою охорони та спецзв'язку. Два підземні поверхи. Зручна парковка. Терміновий продаж, як випливає з картки лота, пов'язана із браком коштів для допомоги Новоросії.

Водночас Дождь повідомляє, що в адміністрації Нижньосергінського муніципального району, яка вказана організатором торгів пояснюють це оголошення диверсією.

«Хтось проник на сайт адміністрації і розмістив на сайті торгів інформацію про продаж. Матеріали вже направлено до обласної прокуратури та у Федеральну службу безпеки», - заявив з цього приводу голова Нижньосергінського району Валерій Єремеєв.

Раніше УНІАН повідомляв, що хакери показали записи чиновника Кремля про заміну екіпажів установок "Бук" після катастрофи "Боїнга".