REUTERS

Канцлер Німеччини нібито навела президенту США вагомі аргументи, чому варто продовжувати дипломатичні зусилля щодо розв'язання збройного конфлікту на Донбасі, йдеться в сюжеті ТСН.

Американцям категорично не подобається ситуація з витоком інформації від німецького посла. На цьому наголошують у сенатському комітеті США з міжнародних відносин.

Представники Білого дому зазначили, що питання постачання зброї все ще на столі і рішення буде ухвалено впродовж наступних кількох днів.

Відео дня

Своєю чергою, голова комітету з міжнародних відносин Боб Коркер вважає цілком імовірним проведення ще одного раунду мінських переговорів. Які, проте, він вважає неефективними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОбама відмовився від поставок летальної зброї Україні після розмови з Меркель

"Я думаю, що будуть іще треті мінські перемови, і вони закінчаться невдало. Ми знову даємо нелетальну зброю – половину від того, що прибуває. У це неможливо повірити. Ми, велика нація, але все, що можемо їм дати – це ця мала частка нелетальної зброї. І знову не дозволяємо їм захистити себе від ракет, що прилітають із того боку. Не давати їм летальної зброї, як на мене, аморально з боку нашої країни", - заявив голова комітету з міжнародних відносин Боб Коркер.