REUTERS

Тіла чотирьох жертв, ймовірно, вилучили з уламків затонулого на річці Дунай катера, який частково дістали на поверхню у столиці Угорщини вранці 11 червня.

Про це повідомляє Yonhap. "Рештки затонулого човна було витягнуто з річки Дунай рано вранці у вівторок через майже два тижні після його смертоносного затоплення, унаслідок чого 26 південнокорейців загинули або зникли безвісти", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожАварія катера на Дунаї: суд заарештував капітана-українця

Відео дня

Як зазначається, плаваючий кран підняв катер Hableany з води під мостом Маргіт в центрі Будапешта. Рятувальники сподіваються, що це допоможе знайти тіла восьми пасажирів та капітана, доля яких досі залишається невідомою.

Як повідомляв УНІАН, прогулянковий катер "Русалка" затонув ввечері 29 травня в декількох метрах від опори мосту Маргіт навпроти будівлі парламенту Угорщини. В нього врізався великий круїзний теплохід Viking Sigyn. Угорська поліція заарештувала громадянина України, капітана великого річкового теплохода. Пізніше суд в Будапешті заарештував його на місяць. Адвокат українця говорить, що він наполягає на тому, що не порушив жодного правила.