У США - знову масова стрілянина / REUTERS

В американському штаті Техас чоловік відкрив безладну стрілянину на вулиці, убивши чотирьох людей і поранивши ще 21. Сам стрілок також ліквідований в стрілянині з поліцією.

Читайте такожУ США невідомі обстріляли магазин: двоє загиблих та десятки поранених

Як повідомляє Reuters, інцидент почався на трасі між містами Мідленд і Одеса. Правоохоронці хотіли перевірити автомобіль чоловіка, але він відкрив по ним вогонь. Спочатку поліція вважала, що стрільців двоє, але інформація не підтвердилася.

Відео дня

Зазначається, що підозрюваний на викраденому поштовому фургоні зник, діставшись до Одеси. Там він потрапив в ДТП і влаштував стрілянину по поліцейським, автомобілістам і випадковим перехожим біля кінотеатра Cinergy.

В ході перестрілки поліція ліквідувала нападника. Стрільцем був білий чоловік віком близько 30 років. Раніше він вже потрапляв в поле зору поліції.

Нагадаємо, всього місяць тому по США прокотилася хвиля епізодів з масовими вбивствами.

Так, в місті Ель-Пасо (штат Техас) в результаті нападу на гіпермаркет загинули щонайменше 20 осіб. Поліція затримала підозрюваного - 21-річного чоловіка, який був озброєний автоматом.

Крім стрільби в Техасі, епізод кривавої стрілянини стався в місті Дейтон, штат Огайо. Там вбивця відкрив вогонь по відвідувачах бару. За даними місцевої журналістки Моллі Рід, число жертв становило 10 осіб, і ще 16 - отримали поранення.