Чоловік Єлизавети II принц Філіп залишив лікарню вранці у вівторок, 24 грудня. 98-річний принц Единбурзький провів у лікарняних стінах чотири ночі, а до Різдва вирішив возз'єднатися з сім'єю. У мережу потрапили відео і фото, зроблені папараці, які чекали виписки принца Філіпа.

Відео дня

Читайте такожБез фото сім'ї принца Гаррі і в трендовій сукні 2020 року: королева Єлизавета ІІ записала різдвяне послання (фото)

Як пише РБК-Україна з посиланням на західні ЗМІ, герцог Единбурзький відправився в Сандрингем, графство Норфолк. Там, у Сандрингемському палаці, він живе останні два з половиною роки, після "виходу на пенсію".

Герцог Единбурзький приєднається до членів королівської сім'ї, які традиційно святкують різдво в Норфолку.

Фанати відзначають, що чоловік Єлизавети виглядає виснаженим і слабким, що не дивно, адже в червні 2019 року герцог відсвяткував 98-річчя.

Герцог Единбурзький був госпіталізований 20 грудня. Офіційні джерела повідомили, що він вирушив до лікарні "планово" на обстеження за порадою лікаря, і нічого страшного не відбувається.

У ЗМІ також повідомляється, що чоловік королеви Єлизавети II напередодні потрапляння до лікарні кілька тижнів боровся з недугою, схожою на грип.

Принц Філіп залишив лікарню: відео