Ведучий назвав заяву президента США божевільною / скріншот

Ведучий одного з популярних американських телешоу на каналі ABC в жартівливій формі прокоментував аварію Boeing 737-800 «Міжнародних авіаліній України» в Ірані.

Читайте такожІран назвавши брехнею звинувачення про збиття літака МАУ ракетоюВідео з відповідним епізодом шоу поширили в Telegram.

«Розвідки США і Канади вважають, що після ракетних ударів іранці випадково збили пасажирський літак. Загинули всі 176 осіб, які знаходилися на борту. NYT отримали відео, на якому зображена подія. Влада впевнена, що літак був збитий в Ірані двома ракетами, зробленими в Росії. І звичайно ж, президент Трамп відкидає, що це все – результат його безрозсудних дій», – заявив ведучий.

Відео дня

Після цього в шоу показали коментар президента США Дональда Трампа, який назвав подію «помилкою» іранської сторони, а сам Іран – «небезпечним районом».

«Ось чому вони підіймають вікна і замикають двері в машинах – райончик небезпечний, – пожартував ведучий. – Якесь божевільне твердження. У небі немає райончиків, літак був на висоті 2,3 кілометра».

Як повідомляв УНІАН, вранці 8 січня у столиці Ірану Тегерані розбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс Тегеран-Київ. На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив. Всі 9 членів екіпажу, а також два пасажири були громадянами України.