Індієць повісився, аби не заразити родину коронавірусом, яким він не хворів / Mediakritika.by

В Індії чоловік злякався звичайної застуди та наклав на себе руки на могилі матері, аби не заразити родину.

Читайте такожКоронавірус перетворив Ухань на місто-привид: опубліковано відео, зняті дронами

50-річний Бала Крішна, житель одного з сіл індійського штату Анхра-Прадеш, захворів. У нього піднялася висока температура і з'явилися інші симптоми застуди. Лікарі сказали, що у нього вірусне захворювання, але приводу для особливого занепокоєння немає. Бала, який з ранку до вечора дивився на своєму мобільному телефоні новини про  китайський коронавірус, число жертв якого вже перевищила 1300 осіб, не повірив медикам. Він помилково припустив найгірше - що десь підчепив саме цей смертельний вірус, передає Прямий.

Відео дня

Тоді, щоб захистити свою родину, фермер сам себе ізолював і не підпускав до себе нікого з рідних, кидаючи в них камінням. Врешті-решт він замкнув в будинку дружину і дітей, відправився на кладовище і наклав на себе руки на могилі матері, повісившись на дереві. Дружина покликала на допомогу сусідів, щоб вони її випустили. Але, коли жінка і її односельці знайшли чоловіка, вже було пізно.

Син загиблого розповів, що стурбований душевним станом батька, дзвонив на державну гарячу лінію, але оператори сказали йому, що турбуватися немає в чому, якщо Крішна останнім часом не відвідував Китай.

В Індії поки що було зафіксовано всього три випадки зараження цією хворобою, і жоден з них не реєструвався в штаті Анхра-Прадеш.