REUTERS

Палата представників Конгресу США готується до можливого переведення штатних співробітників Конгресу на віддалену роботу через спалах коронавірусу.

Як повідомляє Голос Америки, підготовка до такого варіанту розвитку подій почалася «через унікальні та незвичайні обставини, пов'язані зі спалахом коронавірусу».

Читайте такожПапа Римський проведе недільну службу в онлайн-трансляції у зв’язку з коронавірусом

Відео дня

Американські фінансові регулятори також готують плани на випадок непередбачених обставин, тому що випадки інфікування COVID-19 вже зафіксовані в передмісті Вашингтона, а також в Нью-Йорку, Сан-Франциско і Нью-Джерсі. У всіх цих містах є офіси і представництва таких регулюючих органів, як Комісія з цінних паперів і бірж, Комісія з торгівлі товарними ф'ючерсами і банківські регулятори.

Ці відомства дозволяють співробітникам частіше працювати у віддаленому режимі, також обмежуються відрядження і скасовуються конференції.

Інфографіка: УНІАН

Як повідомляв УНІАН, спалах викликаного новим коронавірусом захворювання був зафіксований наприкінці грудня 2019 року в найнаселенішому місті Центрального Китаю - дванадцятимільйонному Ухані. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала спалах надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу.

Станом на 8 березня в світі зареєстрували 106 тис. 161 випадок захворювання на коронавірус COVID-19, з них 3 тис. 594 закінчилися смертю, а 59 тис. 942 особи одужали.

За межами Китаю зафіксовано 25 тис. 302 випадки в 92 країнах і регіонах.