ПАРЄ скасувала весняну сесію \ фото УНІАН

Весняна сесія Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), яка була запланована на 20-24 квітня у Страсбурзі, скасована у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читайте такожУ Німеччині закривають церкви, бари і борделі

Як повідомляється на сайті цієї організації, таке рішення було прийнято головою ПАРЄ Хендріком Дамсом після консультацій з Бюро асамблеї, передає kommersant. Скасування сесії «спрямоване на те, щоб забезпечити безпеку і хороше самопочуття членів ПАРЄ, гостей і персоналу асамблеї», а також «враховує карантинні заходи, введені низкою держав–членів Ради Європи», в тому числі Францією.

Відео дня

За даними Головного управління охорони здоров'я Франції на 15 березня, в цій країні від хвороби, спричиненої коронавірусом, померло 127 осіб. Заражені 5423 осіб, 400 з них знаходяться у важкому стані.

Як повідомляв УНІАН, ВООЗ оголосила 11 березня спалах коронавірусу COVID-19 пандемією. Станом на ранок 17 березня у світі зареєстровано 182 405 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом COVID-19, померло 7 154 людини. У той же час, одужали від хвороби 79 433 особи.