REUTERS

Про це заявив британський прем'єр-міністр Девід Кемерон, передає Бі-Бі-Сі Україна.

За словами прем'єра, всі нелегальні мігранти будуть видворені з Британії.

Нагадується, що сотні мігрантів, які сподіваються потрапити у Великобританію, третю ніч поспіль штурмують огорожі вантажного терміналу тунелю під Ла-Маншем у французькому Кале.

Відео дня

Читайте такожСотні мігрантів штурмують тунель під Ла-Маншем другу ніч поспіль, є жертви

Французька влада додатково розмістила для охорони терміналу 120 поліцейських, а британські депутати закликали уряд Великобританії докласти більше зусиль для подолання кризи з мігрантами в Кале.

Міністр внутрішніх справ Тереза Мей заявила, що в Кале терміново встановлюють нові огорожі.

Компанія-оператор транспортних перевезень тунелем Eurotunnel повідомила, що вночі у понеділок, 27 липня, 2 тисячі мігрантів спробували потрапити на територію терміналу, у вівторок їх було 1,5 тис. У середу - на третю ніч масштабних спроб мігрантів штурмувати термінал - поліція відправила з території декілька сотень мігрантів.

Мігранти не припиняють спроб потрапити в тунель незважаючи на те, що у вівторок під час такої спроби загинув чоловік. Як каже французька поліція, це був громадянин Судану віком від 25 до 30 років.

Представники компанії Eurotunnel стверджують, що з початку року вони зупинили 37 тисяч мігрантів, які намагалися проникнути до Британії.