REUTERS

Це рішення великого журі присяжних було приведено у виконання на проведеному засіданні в понеділок у суді нью-йоркського району Манхеттен, передає ТАСС.

Колишній голова сесії Генеральної Асамблеї ООН, екс-постпред Антігуа і Барбуди Джон Еш звільнений під гарантію застави в розмірі $1 млн. Китайський магнат на ринку нерухомості Нглеп Сен - під гарантію застави вже в $50 млн, а колишній дипломат Домініканської Республіки Френсіс Лоренсо - $2 млн.

Окружний суддя Вернон Бродерік раніше відхилив клопотання прокуратури позбавити китайського девелопера права тимчасово залишатися на волі під гарантію застави в розмірі $50 млн. Проте умови перебування Нглепа Сіна в квартирі на Манхеттені посилені, як і правила використання телефонів та комп'ютерів, обмежене число осіб з правом відвідувати китайця. В якості частини застави підприємець запропонував $20 млн готівкою і квартиру в Нью-Йорку вартістю $4 млн.

Відео дня

Читайте такожУ США заарештували екс-голову Генасамблеї ООН, якого звинувачують в отриманні $500 тисяч хабара

Раніше УНІАН повідомляв, що федеральний суд в нью-йоркському районі Манхеттен встановив у вівторок заставу в розмірі $1 млн для голови 68-ї сесії Генеральний Асамблеї ООН Джона Еша, якого влада США звинувачує в отриманні хабарів.