Ілюстрація REUTERS

Північнокорейська делегація, що складається з музикантів та діячів мистецтва, прибула з офіційним візитом до Південної Кореї.

Як повідомляє Reuters, це перший із серії візитів для підготовки Північної Кореї до участі у зимових Олімпійських іграх, які відбудуться наступного місяця у південнокорейському місті Пхенчхан.

Читайте такожПівденна та Північна Кореї підуть на зимову олімпіаду під єдиним прапором

Відео дня

Офіційні особи планують провести два дні огляду центрів мистецтва в Сеулі та місті Гангнейнг, а також провести декілька олімпійських заходів.

Пхеньян заявив у неділю, що також планує відправити чергову команду діячів спорту для перевірки олімпійських об'єктів та місць проживання з 25 по 27 січня, заявили у Міністерство об'єднання Південної Кореї.

Нагадаємо, у Міжнародному олімпійському комітеті заявили, що КНДР відправить 22 спортсмени, які змагатимуться у трьох видах спорту та п'ятьох дисциплінах.

Також у неділю південнокорейські чиновники заявили, що Пхеньян прийняв пропозиції для представників Південної Кореї про поїздку до Північної Кореї для проведення спільних спортивних тренувань на гірськолижному курорті Масікрюон.